IMOVINSKO SAVJETOVANJE

imovinsko_savjetovanje

PRAVE INFORMACIJE U PRAVO VRJEME SU ZLATA VRIJEDNE

Bez obzira na to kako jednostavna je nabava zlata i srebra u Elementumu se svi slažemo da se prethodno treba konzultirati s imovinskim savjetnikom. Na financijskom tržištu postoji niz različitih ponuda. Kod ulaganja u plemenite kovine riječ je o specifičnom području ulaganja gdje klijenti imaju individualne želje, planove i ciljeve. Baš radi toga, prije nabave plemenitih kovina preporučujemo da se obratite njima, imovinskim savjetnicima te dogovorite individualni savjetnički termin.

Činjenica je, danas živimo u novom društvenom uređenju u kojem se nikako ne smijemo osloniti na pomoć drugih, poput države ili EU. Moramo shvatiti kako smo, prije svega, sami odgovorni za visinu vlastitih primanja, osobnu zaštitu od egzistencijalnih rizika, kao i za izgradnju, optimizaciju i zaštitu svoje imovine.

Potpuna vremenska angažiranost na poslu, nedostatak vremena, kao i nedostatak pravih informacija uz istovremenu poplavu raznih informacija često nas dovode u situaciju gubitka prave orijentacije za najbitnije stvari u našem životu.

Činjenica je da nam brojni rizici, naše buduće potrebe, kao i mnogobrojne mogućnosti nažalost nisu dovoljno poznate. Zbog toga ne možemo pravovremeno planirati, niti pravilno reagirati. Vrlo često nismo dovoljno svjesni svoje situacije. Svima nam se mnogo puta u životu dogodilo kad smo rekli »da sam barem to prije znao/la, potpuno drugačije bi postupio/la«! Zato smo sigurni da su dobre i korisne informacije uvijek dobrodošle, osobito kad dođu u pravo vrijeme.

Kako kupiti vlastiti stan ili kuću? Koliko i u kojem obliku je dobro imati »vlastitu zlatnu rezervu«? Koliko ću trebati za školovanje djece? Kako mogu uspješno izgraditi vlastiti posao? Koliku mirovinu mogu očekivati? Što mogu dobrog i korisnog napraviti… samo su neka od pitanja koja si često postavljamo!

Mnogobrojni savjeti raznih financijskih ponuditelja uglavnom su prilagođeni pojedinom proizvodu, a puno manje stvarnim potrebama klijenata.

Mišljenja smo da našim načinom rada, edukacijom, ugovornim partnerima, etičkim kodeksom i dugogodišnjim iskustvom Vas kao klijenta možemo odgovorno i dugoročno savjetovati.

U suradnji s Gea College-om prvi smo u Sloveniji razvili visokoškoski studij za imovinske savjetnike što dodatno pomaže podizanju ugleda poziva imovinskog savjetnika.

Savjetujte se sa imovinskim savjetnikom i ulažite u svoju imovinu !

Elementum Hrvatska

Elementum Hrvatska d.o.o.
Božidara Adžije 24
10430 Samobor
Republika Hrvatska
  • + 385 1 555 88 99
  • info@elementum.hr