Zašto Elementum?

U Elementumu smo svjesni visoke razine odgovornosti i razine povjerenja naših kupaca zbog čega u svojim odnosima njegujemo najviše standarde etičkog poslovanja. Naš moto je "Sigurno više" - jer pružamo: više korisnih informacija, veću financijsku sigurnost, veću stvarnu vrijednost, veće količine fizičkih plemenitih kovina, veću realizaciju profita i veću likvidnost.

U Hrvatskoj nije postojala tradicija ulaganja u investicijske plemenite kovine, ali smo svojim profesionalnim pristupom i 12-godišnjim radom mnogim investitorima omogućili izvrsna ulaganja u plemenite kovine.

Savjetovat ćemo vas pri kupnji i prodaji(otkupu) investicijskih plemenitih kovina najviše kvalitete iz najboljih kovnica. Za potonje je bitno da imaju status "Good Delivery Standard" i Elementum posluje isključivo s takvim kovnicama.

Provjerite naš izbor kovnica sa statusom "good delivery". Kontaktirajte naše zastupnike!

Ulaganjem u plemenite kovine sigurno nećete ostati bez ušteđevine. Ne možemo jamčiti rast cijena srebra i zlata jer kretanje cijena uvijek ovisi o ponudi i potražnji na svjetskim tržištima. Povijest je pokazala da su zlato i srebro najbolji čuvari vrijednosti. Zato sve središnje banke također osiguravaju financijsku stabilnost državnim zlatnim rezervama.

Financijska stabilnost i sigurnost nisu jedini razlozi za kupnju zlata i srebra. Uz pravilnu strategiju pri kupnji zlata i srebra, srednjoročno i dugoročno moguće je osim sigurnosti ostvariti izvrsne prinose koji su usporedivi s ostalim dobrim ulaganjima na financijskim tržištima. Zato preporučamo jedinstvenu „Elementum strategiju sa 7 zvjezdica“, s kojom ćete postići "sigurno više" u izgradnji, optimizaciji i zaštiti svoje imovine!

S nama osigurajte financijsku stabilnost i sigurnost. Kontaktirajte naše zastupnike!

Zašto Elementum?