Financijska odgovornost je vrijednost koja dugoročno donosi prosperitet društvu. Prenosi se s koljena na koljeno. „Elementum višegeneracijsko obiteljsko blago“ simbolizira bogatstvo koje su prethodne generacije stvorile, kojim sadašnja generacija upravlja i u kojem će uživati ​​i buduće generacije. Predstavlja suživot generacija, gdje jedna generacija brine o drugoj, a svatko dobiva SIGURNO VIŠE.

Financijski odgovorna obitelj…

Financijski odgovorna obitelj model je i temelj za financijski odgovorno društvo. Vrijednosti vezane uz štednju, unaprjeđenje i zaštitu imovine pouzdano se prenose s koljena na koljeno, jer svaka odgovorna obitelj svjesna je da osim o osiguranju trenutne financijske sigurnosti, treba misliti i na budućnost. Bilo kako bi se osigurala rezerva za buduća ulaganja, bilo kako bi se pripremili za moguće nepredviđene troškove u budućnosti. Plemenite kovine igraju važnu ulogu u takvoj strategiji financijske sigurnosti, budući da pružaju stvarnu vrijednost, likvidnost i porezne olakšice. U slučaju strateške kupnje, također razuman povrat. S tog stajališta oni značajno pridonose zaštiti i rastu obiteljske imovine iz generacije u generaciju, jer tako osmišljenom proaktivnom strategijom možemo mirno gledati budućnosti u oči.

Dobro informirane i odgovorne obitelji, ovisno o svojim financijskim mogućnostima, samoinicijativno stvaraju vlastitu financijsku sigurnost i posljedično slobodu, neovisnost i blagostanje. Istovremeno se brine i za dobro cijele zajednice, što je preduvjet očuvanja stabilnosti i blagostanja odgovornog društva.

... štednja za Dječje blago

Želja svih odgovornih roditelja jest da njihova djeca mogu studirati, steći odgovarajuće obrazovanje, financijski se osamostaliti i uspjeti u životu. Mnoga istraživanja pokazuju da upravo ulaganje u znanje donosi najveći dugoročni povrat.

U Elementumu smo mislili i na to te smo pripremili jedinstveno rješenje na području štednje u plemenitim kovinama za djecu u Hrvatskoj.

Mogućnosti štednje su različite, od rođenja djeteta, rođendana, krštenja, pričesti, krizme, polaska u vrtić, polaska u školu, do raznih školskih i izvanškolskih uspjeha koje dijete postiže. U „Dječje blago“ mogu pridonijeti roditelji, rodbina, kumovi i prijatelji.

Od malog djeteta do studenta i mladog roditelja

Kad je dijete još sasvim malo i počne mjesečno dobivati srebrnjake, koje prilažu roditelji, rodbina, kumovi i prijatelji, počinju se stvarati vrijednosti štednje, ali i sredstva za budućnost. Tijekom studentskih godina dječji fond može se koristiti za financiranje studija, kupnju prvog automobila ili dužeg putovanja.

Početak karijere predstavlja financijsku neovisnost, ali istovremeno donosi i dodatne izazove, poput stvaranja nove obitelji – „Dječje blago“ i tu igra ulogu. Pomaže pri kupnji stana i opreme te pokriva ostale troškove mlade obitelji.

Roditelj koji je dobio „Dječje blago“ će ga cijeniti i znati dati svojoj djeci. Ovo predstavlja prekrasan generacijski ciklus koji zapravo nikada ne završava. Ide od generacije do generacije, od naraštaja do naraštaja, od obitelji do obitelji, od pojedinca do pojedinca. Ali definitivno pruža više svima uključenima.

Pogodnosti i prednosti za obitelj koja gradi svoje višegeneracijsko bogatstvo

Elementum, kao društveno odgovorna tvrtka, obiteljima nudi ekskluzivne dodatne obiteljske pogodnosti s naglaskom na izgradnji, optimizaciji i zaštiti višegeneracijskog obiteljskog blaga. Sve uz najviše sigurnosne standarde, što je posebno važno za dugoročnu štednju.

Elementum nudi pogodnosti kod otvaranja vlastitog skladišta u Švicarskoj

Elementum ekskluzivno omogućuje obiteljima, uz plaćanje jednokratne naknade za otvaranje skladišta u Švicarskoj od strane nositelja štednje, svim ostalim članovima obitelji 100% popust na naknadu za otvaranje skladišta u bescarinskom čuvanom skladištu i skladištenje plemenitih kovina na svoje ime. Rezultat toga je kontrola nad ušteđenim plemenitim kovinama za svakog pojedinca, a ujedno i stvarna ušteda u troškovima cijele obitelji. U ovim vrlo nepredvidivim i vrlo rizičnim vremenima svakom članu šire obitelji tako je osigurana bolja financijska sigurnost, a time i neovisnost, sloboda i blagostanje.

Elementum nudi pogodnosti kod kupnje plemenitih kovina u Švicarskoj

Elementum svim kupcima nudi pet ekskluzivnih razina investicijskih popusta za strateške kupnje. Posebnost ove dodatne pogodnosti je kumulativno zbrajanje svih uplata, što znači da štediše na taj način brže ostvaruju povoljnije razine investicijskih popusta, a time i još povoljnije cijene za sve naredne kupovine. Kako bismo podržali obiteljsko blago u Elementumu, osim navedenih pogodnosti za brže ostvarivanje investicijskih popusta, vodimo računa i o kumulativnim uplatama svih članova, što znači da će potonji, neovisno o uplatama svakog pojedinca, zajedno puno brže doći do najpovoljnijih kupovnih cijena. Na ovaj način svi članovi višegeneracijskog blaga ostvaruju iste pogodnosti pri kupnji zbog popusta pri ulaganju. Posljedično to znači da svi članovi obitelji prilikom kupnje, zbog povoljnijih kupovnih cijena, dobivaju veću količinu plemenitih kovina te tako lakše i brže grade svoje osobno višegeneracijsko obiteljsko blago.

Elementum nudi pogodnosti pri otkupu plemenitih kovina u Švicarskoj

Elementum svim kupcima nudi i ekskluzivu na strateški otkup plemenitih kovina te dodatni popust za vjernost pri prodaji plemenitih kovina. Popust za vjernost je pogodnost koju pojedinačno mogu koristiti svi članovi višegeneracijske obitelji, a kod dugoročnije štednje omogućuje bolje otkupne cijene pri prodaji zlata i srebra, a time i veću zaradu.

Kako pristupam štednji u „Višegeneracijskom obiteljskom blagu“?

Počinjete u četiri jednostavna koraka:

  1. Ispunite obrazac za pristup štednji.
  2. Provedite postupak registracije u svom online sustavu.
    Naš tim za podršku kontaktirat će vas u prikladno vrijeme i način koji navedete u obrascu, te će vas voditi kroz cijeli proces prijave. Potrudit ćemo se odgovoriti na sva dodatna pitanja tijekom faze prijave. Pristup štednji ne znači obvezu da se stvarno počne štedjeti.
  3. Potvrda prijavnih dokumenata od strane Elementuma
  4. Plaćanje prve kupnje.

Postojeći korisnici

Postojeći korisnici mogu se prijaviti na svoje skladište ovdje.

Obrazac za pristup štednji (ispunite)

Ispunite obrazac ispod! Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

*
Unesite svoje ime
*
Unesite svoje prezime
* Unesite ispravnu adresu e-pošte
* Unesite svoj kontaktni broj
Kada (datum) želite biti kontaktirani?
Kada (u koliko sati) želite da Vas kontaktiramo?
Kako želite da vas kontaktiramo
Unesite svoju poruku

27723

Upišite slučajan broj