Najpovoljnija štednja u zlatu

s manjim iznosima

AURORA GOLD - štednja u zlatu

gdje vam je dana potpuna fleksibilnost.

Uplaćujete koliko želite

Minimalni iznos jednokratne uplate je 25 €. U svakom trenutku možete uplatiti veći iznos. Sa sredstvima koja smo dobili na naš račun u cijelosti vam kupujemo zlato.

Uplaćujete kada želite

Omogućujemo vam da svaki put sami postavite vrijeme plaćanja. Kada imate ušteđevinu na raspolaganju, jednostavno uplatite.

Uplate preko trajnog naloga

Aktivacijom trajnog naloga iskoristite redovita mjesečna ulaganja i poboljšajte učinkovitost mjesečnih kupnji. Trajni nalog se može deaktivirati u bilo kojem trenutku.

Najpovoljnija štednja u zlatu

Najviše 8% uvećanja na burzovnu cijenu. Dodatnim uplatama uvećanje možete smanjiti na 4,25%.

Budući da manjim uplatama sudjelujete u kupnji pločice od 100 grama koju niste dužni kupiti u cijelosti, možemo vam omogućiti povoljniju kupnju. Za veće iznose uvećanje burzovne cijene se smanjuje. Pogodan za manje i veće količine, kao i za redovite mjesečne kupnje zlata.

* Kupite li gramsku polugu u Hrvatskoj, platiti ćete s uvećanjem burzovne cijene od 37% do 60%.

Pohrana plemenitih kovina

U središnjim švicarskim Alpama, u St. Gotthard planinskom masivu, se nalazi moderan objekt visoke sigurnosti u kojem pohranjujemo plemenite kovine naših kupaca. Elementum International AG specijaliziran je isključivo za skladištenje plemenitih kovina u Švicarskoj i stoga ne obavlja nikakve transakcije s plemenitim kovinama.

Elementum International AG je samostalno dioničko društvo registrirano prema švicarskim zakonima i nije kapitalno povezano društvo s tvrtkom Elementum Hrvatska d.o.o.. Jedina uslužna djelatnost jest skladištenje plemenitih kovina u bescarinskim zaštićenim skladištima za sve kupce iz različitih zemalja EU i Švicarske.

Pročitajte više o Elementum International AG

Najčešća pitanja

Svima koji žele štedjeti u zlatu s manjim i većim iznosima. Uplaćujte kada imate određena sredstva za to (minimalno 25 €), očekujte veći prinos u budućnosti i želite da vam sredstva budu brzo dostupna.

Proizvod Aurora Gold je alternativa kupnji manjih poluga u Hrvatskoj za koju ćete također odbiti do 30% uvećanja burzovne cijene. Budući da vaše zlato dovozimo izravno iz kovnice u švicarsko skladište možemo vam jamčiti puno nižu cijenu koja sadrži najviše 8% uvećanja burzovne cijene. S iznosom investicije možete smanjiti nadoplatu na 4,25%.

Nakon što dovršite registraciju, prijavite se u svoj online korisnički sustav. Tamo ćete pronaći sve upute za plaćanje. Svaki kupac se vodi pod vlastitim skladišnim računom i svaki put kada unesete ovaj skladišni broj u oznaku vašeg naloga za plaćanje.

Tvrtka Elementum otkupljuje zlatne poluge od 100 grama svakog utorka, cijena se temelji na trenutnoj tržišnoj cijeni. Za otkup zlata uzimamo u obzir uplate koje su stigle na naš račun do prethodnog ponedjeljka.

Specifikaciju svake kupnje pratite u svom online sustavu, gdje Vam za svaku kupnju izdajemo račun i obračun troškova skladištenja.

Da. Tvrtka Elementum za Aurora Gold štednju kupuje zlatne poluge najviše čistoće (999,9/1000) sa statusom 'good delivery', od najpoznatijih svjetskih kovnica.

Da. Zlato svih ulagača fizički je pohranjeno na vrlo sigurnoj lokaciji u Švicarskoj, u trezoru slobodne carinske zone zračne luke Zürich. Jamčimo Vam 100% pokriće Vaše zlatne štednje.

Također možete zatražiti djelomično ili potpuno povlačenje zlatnih investicijskih poluga koje posjedujete u bilo kojem trenutku u svom online sustavu. Isporuke se mogu izvršiti u trezoru slobodne carinske zone zračne luke Zürich ili drugom unaprijed dogovorenom mjestu.

Prije preuzimanja zlatnih poluga iz skladišta morate podmiriti sve eventualne administrativne troškove nastale povlačenjem zlatnih investicijskih poluga. Također možete zatražiti dostavu robe na drugo mjesto.

Sve troškove prijevoza, administrativne troškove povlačenja i druge eventualne troškove snosite sami.

U svoj online sustav upisujete svoj udio u zlatnoj investicijskoj polugi koji želite prodati, na četiri decimale.

Kao i za kupnju, tako i za prodaju (otkup) transakcija se vrši prema trenutnoj cijeni na burzi. Cijena se potvrđuje svakog utorka.

U slučaju da je utorak neradni dan ili da se potvrda kupoprodajne cijene ne može izvršiti zbog slobodnih dana kod dobavljača, kupnja se obavlja prvi sljedeći radni dan.

Otkupljujemo vaše zlato 1% ispod trenutne burzovne cijene.

Da. Također, niti za to ne morate potpisivati ​​dodatne obrasce. Zlato koje ste kupili možete prodati ili ostaviti na svom skladištu. Ako ste prestali s uplatama i dalje ćemo vam svaki mjesec naplatiti troškove skladištenja zlata.

Troškove skladištenja Vaših plemenitih kovina naplaćujemo jednom mjesečno u iznosu od 0,0625% do 0,0333% trenutne vrijednosti pohranjene količine Vašeg zlata (ovisno o iznosu vrijednosti Vašeg zlata).

Troškovi pohrane/skladištenja uključuju:

  • zaštitu Vaših plemenitih kovina
  • osiguranje Vaših plemenitih kovina u punoj vrijednosti.

U vašem online sustavu. Tamo se pohranjuju sva plaćanja, kupnje, otkupi, izračuni troškova skladištenja i trenutna vrijednost Vaše imovine.

Kako mogu pristupiti štednji u zlatnim polugama Aurora Gold proizvoda?

Počinjete u četiri jednostavna koraka:

  1. Ispunite obrazac za pristup štednji.
  2. Provedite postupak registracije u svom online sustavu.
    Naš tim za podršku kontaktirat će vas u prikladno vrijeme i način koji navedete u obrascu, te će vas voditi kroz cijeli proces prijave. Potrudit ćemo se odgovoriti na sva dodatna pitanja tijekom faze prijave. Pristup štednji ne znači obvezu da se stvarno počne štedjeti.
  3. Potvrda prijavnih dokumenata od strane Elementuma
  4. Plaćanje prve kupnje.

Postojeći korisnici

Postojeći korisnici mogu se prijaviti na svoje skladište ovdje.

Obrazac za pristup štednji (ispunite)

*
Unesite svoje ime
*
Unesite svoje prezime
* Unesite ispravnu adresu e-pošte
* Unesite svoj kontaktni broj
Kada (datum) želite biti kontaktirani?
Kada (u koliko sati) želite da Vas kontaktiramo?
Kako želite da vas kontaktiramo
Unesite svoju poruku

24561

Upišite slučajan broj